MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU

Vizyon: Çocuklarımızın sosyal, duygusal, zihinsel ve bedensel gelişimlerini üst düzeyde destekleyen, sanatsal, kültürel etkinliklere ve değerler eğitimine önem veren, yaratıcılığı destekleyen, öğretmen, çocuk ve aile katılımı ile özgün projeler hazırlayan ve uygulayan, hayat boyu eğitim ilkesini benimseyen, çalışanların, velilerin ve öğrencilerin parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyacağı emsallerine örnek teşkil eden bir kurum olmaktır.

Misyon: 36-66 ay arası çocukları kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, çağdaş,özdenetimi gelişmiş, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına da saygılı, çevreye duyarlı, araştıran ,sorgulayan, yaratıcı bireyler olarak ilkokula hazırlamak temel misyonumuzdur.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI ARALIK 2015 BESLENME DOSTU OKUL MART 2017 EKO OKUL 2019

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: HAFTADA BİR SPOR YAPIYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM ETKİNLİĞİ HALK OYUNLARI ÇALIŞMALARI
Bilimsel Etkinlikler: DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM
Proje Çalışmaları: BANA BİR MASAL ANLAT BABA SESSİZ YOLCULUK ELİMDEN TUTARSAN KOLAY YÜRÜRÜM KİMSE AÇ KALMASIN KÜÇÜK BİR YÜREĞE DOKUNMAK İSTER MİSİN YÖREMİN LEZZET ÖYKÜSÜ(E-TWİNİNG) EVVEL ZAMAN İÇİNDE SINIFIM BAHÇEMİN İÇİNDE BENİ TELEVİZYONLA BÜYÜTMEYİN AİLEMLE BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ(E-TWİNİNG)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: HELLO SPRİNG (E-TWİNİNG proje ortaklığı)

WEB - https://mehmetakifersoyanaokulucorum.meb.k12.tr

Adres - MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU Gülabibey Mahallesi Karafakioğlu 1.Sokak No 9 ÇORUM

Yerleşim Yeri - GÜLABİBEY MAHALLESİ KARAFAKİOĞLU 1.SOKAK NO:9 MERKEZ/ÇORUM

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ,ÖZEL ARAÇ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2.5 KM.